Nye toppmodeller fra Gigabyte

GA-8AENXP-D er basert på Intels nyeste brikksett, 925XE, og støtter LGA775-prosessorer med inntil 1066FSB. Grafikkporten er av type PCI Express x16.

Ellers er støtte for DDR2-533-minne, Serial ATA, Firewire og USB 2.0 på plass. På nettverksfronten finner vi doble Ethernet-kontakter samt trådløst nettverk (802.11g).

På lydsiden er det Intel High Definition Audio-spesifikasjonen som gjelder. Ellers støtter kortet en rekke teknologier som skal forenkle bl.a. BIOS-oppgradering, overklokking og mer.

Pris og tilgjengelighet er enda ikke kjent.

Gigabyte tar i bruk nForce4-brikkesettet i sitt nyeste kort for AMD64-plattformen, GA-K8NXP-9. Kortet kommer med sokkel 939 med 1 GHz HyperTransport og rettes mot Athlon 64 og Athlon 64 FX.

PCI Express og Serial ATA II-støtte er på plass, og det samme er støtte for DDR400-minne samt NVIDIAs egen hardware-brannmur. Opp til 4 Serial ATA II-enheter og 4 Serial ATA-enheter støttes, i tillegg til at kortet har to P-ATA-kanaler.

Kortet har doble Gigabit Ethernet-kontrollere samt støtte for 802.11g trådløst nettverk. 8-kanals lyd, Firewire og USB 2.0 finnes også på kortet.

Priser og tilgjengelighet er foreløpig ukjent.

(kilde: Gigabyte)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen