Nye toner for SE T630

Den nye tjenesten, som har fått navnet Pre-Pay blir lansert samtidig som Sony Ericsson T630 kommer på markedet i Sverige, og denne telefonen vil da være utstyrt med en funksjon som lar deg hente ned en ringetone med ikke mer enn tre kjappe tastetrykk.

Ringetonene blir levert av Sony Music Entertainment, som til enhver tid skal tilby eiere av T630 et utvalg bestående av de ti mest populære sangene på svenske hit-lister som ringetoner. Dermed har alle listepop-fans fått seg en grunn til å kjøpe seg en ny telefon.

Noe som er unikt med den nye tjenesten er at man har muligheten til å laste ned en ringetone og høre på den på telefonen uten at man trenger betale for den først. Er man fornøyd med det man hører kan man betale ti kroner for å beholde ringetonen, og hvis ikke kan man bare laste ned en ny.

Pre-Pay blir lansert før månedskiftet, og vil til å begynne med bare være tilgjengelig i Sverige, men etter alt å dømme blir det ikke alt for lang ventetid før vi får en global lansering av den nye tjenesten.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen