Nye spor etter Apple-mobil

Alternativ tekst mangler
(Bilde: Gizmodo)

Det er få rykter i mobilbransjen som er så hete rom ryktet om at Apple har en egen mobiltelefon på lur. Som vanlig holder Apple kortene tett til brystet, men nå kan selskapet ha avslørt seg gjennom uvanlige kanaler.

En nærmere titt på programkoden til den siste oppdateringen av Apples musikkprogram, iTunes, avslører nemlig en hel rekke referanser til synkronisering av kalender, TV-show, video og bilder med mobiltelefoner.

I koden finnes for eksempel feilmeldinger som "Programvaren som behøves for å kommunisere med mobiltelefonen er ikke installert", og "... ble ikke kopiert fordi videoformatet ikke støttes av mobiltelefonen".

Klargjort for mobiltelefon
Skal vi tro det Gizmodo presenterer som utdrag av iTunes' programkode, kan det se ut til at programmet allerede nå er klargjort for å kunne komminusere med en hittil ukjent mobiltelefon.

Det kan bety enten at Apple har sin egen mobiltelefon på gang, eller at de i samarbeid med en mobilprodusent skal lage en telefon med støtte for både bilder, video og musikk fra iTunes.

Du kan se et større utdrag av programkoden på Gizmodos nettsider.

Om det skulle komme en mobiltelefon fra Apple, vil det ikke være første gangen selskapet begir seg ut i mobilbransjen. For omtrent ett år siden lanserte Apple musikktelefonen ROKR i samarbeid med Motorola. Dessverre for de to selskapene sviktet kundene, og verken Apple eller Motorola har senere snakket veldig høyt om telefonen.

(Kilder: Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen