Nye skrivere fra HP

HP Deskjet 5740

HP Deskjet 5740 er en rimelig skriver. Den skal i følge de opplysningene vi har mottatt fra HP klare opptil 23 sider per minutt i sort/hvitt og 18 sider per minutt i farger. Bortsett fra at HP også har endret designet sitt noe er det lite å si om denne skriveren, som er en basismodell. Skriveren finnes forøvrig allerede i flere nettbutikker, med en utsalgspris på rundt kr. 1050,-.

HP Deskjet 6540

HP Deskjet 6540 er i føge HP den første blekkskriveren som bryter barrieren på 30 sider per minutt i sort/hvitt. Skal vi tro HP klarer den også opptil 20 sider per minutt i farger, og er derfor først og fremst en høyhastighetsskriver. I tillegg til et nytt design, har 6540 også et avansert kontrollpanel for styring av utskrift. Her kan blant annet hastighet og kvalitet stilles inn direkte, uten å gå via skriverdriveren. Den har også automatisk papirtypesensor og patronføler (som skifter til patron nummer 2 når nummer 1 er tom). Av andre funksjoner kan USB-port i front for tilkobling til bærbar PC også nevnes. Utsalgsprisen ligger på omkring 1500 kroner, og skriveren har allerede dukket opp i flere nettbutikker.

HP Photosmart 325

 

HP Photosmart 325 er en kompakt fotoskriver for kantløse utskrifter i 10x15-format. I følge HP skal skriveren klare å skrive ut et slikt bilde på 60 sekunder. HP legger med denne skriveren vekt på at det skal være enkelt å skrive ut fra digitale medier. Utskrift via PictBridge, fem minnekortbrønner med støtte for de fleste standarder samt 3,8 cm LCD-skjerm er noe av det skriveren tilbyr. HP har også inkludert en sletteknapp for enkelt å kunne frigjøre plass på minnekort. Blekkpatronene som passer til skriveren er også av en ny type, og tilbyr forlenget holdbarhet på utskriftene. Oppladbart batteri og Bluetooth-adapter (for utskrift fra eksempelvis mobiltelefoner med kamera) leveres som tilleggsutstyr til Photosmart 325. HP Photosmart 325 kommer i butikken i september 2004 og vil da ha en veiledende utsalgspris på kr.1599,-.

HP Photosmart 375

HP Photosmart 375 er av utseende nokså lik Photosmart 325. Skriveren tilbyr samme hastighet, minnekortbrønner og PictBridge-kompatibilitete samt type blekkpatroner. Den har midlertid en LCD-skjerm på hele 6,4 cm og innebygget Bluetooth-adapter som standard. Photosmart 375 gir også flere muligheter for redigering av bilder: Fjerning av røde øyne og endring av lysstyrke er eksempler på endringer som kan gjøres uten PC-tilkobling. HP Photosmart 375 kommer i butikken i september 2004 og vil da ha en veiledende utsalgspris på kr.2299,-.

(Kilde: Pressemelding fra HP Norge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen