Nye skannere fra Epson

Epson Perfection V33
Epson Perfection V33

Samme dag som Canon lanserte en ny skanner, viser det seg at Epson tråkket til med ikke mindre enn to. Når det først regner, så bøtter det altså ned.

Skannerne Epson har sluppet er ikke i samme klasse som Canons modell, og holder til i en helt annen ende av prisspekteret. Epsons skannere er kjent for å være gode, men her er det altså billigmodeller det er snakk om, og de har dermed ikke like imponerende spesifikasjoner som Canons modell.

Den rimeligste, Epson Perfection V33, vil være en dedikert flatbedskanner, som ikke kan digitalisere annet enn ting med reflekterende flater, som papirbilder og lignende. Begge skannerne har imidlertid lokk som kan åpnes helt opp, 180 grader, slik at man like enkelt kan skanne store ting som man ikke kan lukke lokket oppå. Praktisk for lærere og studenter og andre som kan ha behov for å skanne fra store bøker og andre uhamslige gjenstander.

Epson Perfection V330
Epson Perfection V330

Begge skannerne får en maksimal optisk oppløsning på 4800 x 9600 dpi, men det er også omtrent det vi har av tekniske spesifikasjoner på de nye modellene. Epson Norge har lovet oss mer detaljerte spesifikasjoner så snart de foreligger.

Modell nummer to er Epson Perfection V330 og har temmelig like spesifikasjoner, bortsett fra at den vil bli utstyrt med et lokk som gjør at den også kan skanne filmstriper i form av både lysbilder og negativer.

Epson Perfection V33 får i USA en veiledende pris på $89, mens Epson Perfection V330 vil koste $119. Begge skannerne vil leveres med en pakke bestående av ulike programmer som kan benyttes til digital støvfjerning, gjenoppretting av farger, og så videre, i tillegg til ArcSoft Scan-n-Stitch Deluxe.

Les også: Ny, avansert Canon-skanner

Les også: Polaroid 300 er her

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen