Nye skannere fra Canon

Alternativ tekst mangler

De nye modellene er CanoScan 8600F, 4400F, LiDe 600F og LiDe 70. Alle sammen, med unntak av LiDe 70, har nå oppløsning på 4800 x 9600 punkter pr. tomme, noe som er langt høyere enn på de tidligere modellene. LiDe 70 vil fortsatt ha noe lavere oppløsning.

Alle modellene har hurtigknapper foran, som gjør at du kan forenkle en del operasjoner. Alle kan skanne til PDF-format ved hjelp av knappene på selve scanneren. Disse kan også, skreddersys for dine egne PDF-innstillinger, slik at fleksibiliteten har blitt bedre enn tidligere.

De to kraftigste modellene, 8600F og 4400F, har fortsatt mulighet for å skanne lysbilder. De kan ta flere lysbilder enn før, og 8600F kan også skanne mellomformatbilder. Bordskannere er fortsatt ikke like gode til å skanne lysbilder som dedikerte lysbildeskannere er, men den økte oppløsningen kan nok gjøre en del. Skal du skanne annet enn små, høyoppløselige originaler, slik som lysbilder, vil vi påstå at 4800 x 9600 piksler er mer enn du trenger. Hvis du skanner et 20 x 30cm bilde i full oppløsning, vil det bli 4.4 gigapiksler. Så mye informasjon finnes nok ikke i bildet, og du ender bare opp med at alt blir tregt, og tar utrolig stor plass på harddisken din.

Lide 600F følger opp forgjengeren 500F med et stativ som gjør at skanneren kan stå på høykant. Nytt er at du kan åpne lokket mer, så for eksempel bøker blir lettere å skanne.

Vi vil komme tilbake med mer informasjon om disse skannerne når de blir lansert i Norge. Da vil vi også kunne gi pris og leveringstid på de ulike modellene. I mellomtiden får du kose deg med pressemeldingen som du finner på neste side.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen