Nye SE-mobiler på onsdag

Da får vi vite om de spennende ryktene stemmer.

For de siste ukene og månedene har diverse diskusjonsfora på nettet nærmest flommet over av rykter om kommende Sony Ericsson-mobiler. Spenningen har ikke blitt mindre av at flere av de troverdige ryktene har tydet på mobiler med imponerende spesifikasjoner.

Fem megapiksler

Ikke minst er det ventet at Sony Ericsson på onsdag neste uke vil offentliggjøre en mobiltelefon som har et kamera med oppløsning på fem megapiksler. Ikke så overraskende kanskje, med tanke på at Nokias fem megapikselmobil allerede er i butikkene.

Kameramobilene i Cyber-shot-serien til Sony Ericsson har imidlertid stort sett fått suveren kritikk. De har også vært testvinnere i flere medier. Derfor er det ikke dumt å tro at dette kan bli nok en supermobil.

Ny smartmobil

P700i eller M610i er sannsynligvis en annen modell Sony Ericsson presenterer på onsdag. Det har sirkulert både videofilmer og bilder av en ny SE-smartmobil i det siste. Dette er en mobil som blant annet skal ha fullt tastatur, i tillegg til et kamera med oppløsning på 3,2 megapiksler.

Det har videre vært noe snakk om en ny musikkmobil med det høyeste nummeret i Walkman-serien til Sony Ericsson. Både W970i og W999i har vært nevnt. Uansett kan nummeret tyde på et flaggskip i denne serien, selv om få detaljer om en slik mobil er kjent.

Følg med på Mobilen i neste uke. Vi presenterer selvsagt all informasjon om de nye mobilene rett etter at avdukingen har skjedd.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen