Nye raske produkter fra Pretec

Minneprodusenten Pretec er kjent for å presse grensene hva angår hastighet og kapasitet på minnekort. I mai lanserte de nye CF-kort med lesehastighet på over 100 MB/s, og nå har også SD-kortene deres fått et løft hva angår hastighet.

Les også: Pretec flytter grenser igjen

De nye minnekortene fra Pretec.
De nye minnekortene fra Pretec.

De nye kortene er tredje generasjons SDXC- og SDHC-kort i størrelser som strekker seg fra 8GB og opp til 128GB, som bør være mer enn nok plass for de fleste. Kortene er i klasse 16, og har en leserhastighet på 433x, eller 65MB/s.

Prisen starter på 30 amerikanske dollar, eller ca 160 norske kroner for 8GB. Prisen for de større kortene er imidlertid ikke kjent. I følge produsenten skal iallefall kortene i kapasiteten 8-64GB bli tilgjengelig i løpet av sommeren, mens 128GB vil komme i løpet av høsten.

Pretecs nye i-Disk Push!
Pretecs nye i-Disk Push!

Les også: Pretec setter opp farten

I tillegg lanserer Pretec flere andre produkter, deriblant de nye minnepennene i-Disk Push! som støtter USB 3.0 og som har et relativt stilig design som produsenten kaller "PUSH to use, PRESS to release".

Nye SSD-disker er også på plass, og hvis du vil lese mer om disse kan du besøke vår søskenside Hardware som har omtalt SSD-diskene her.

Les også: Pretecs nye SSD-flaggskip

Kilder:
www.pretec.com
Pressemelding

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen