Nye produkter fra Kaspersky

Den russiske antivirus produsenten Kaspersky har presentert en rekke sikkerhetsprodukter på den gigantiske CeBIT-messen i Hannover, Tyskland. Det gjelder produkter for både næringslivet og for privatpersoner.

Blant produktene som Kaspersky presenterte på CeBIT-messen er betaversjon av Guard@Net 5.0 for Linux, SMTP-Gateway 5.0 for Linux/Unix, som filtrer e-postmeldinger og fungerer som ruter i Linux, FreeBSD og OpenBSD baserte systemer.

Dessuten Anti-Virus 5.5 for Microsoft ISA Server 2000 Enterprise Edition, og Anti-Virus 6.0 for Microsoft Exchange Server, som er blitt oppdatert med automatiske funksjoner for virusoppdagelse.

For privatbrukere har Kaspersky Personal Security Suite 1.0 med brannmur, antivirus og antispam i ett produkt. Den er allerede tilgjengelig fra kaspersky.com. Kaspersky driver nå betatesting av Lab News Agent 1.0 som er et program som gir brukeren oppdaterte nyheter om nyeste virusene, nye produkter og nyheter fra næringslivet.

Kaspersky driver også betatesting av produkter for mobile enheter, blant annet antivirus for operativsystemet Symbian som brukes i en rekke nyere mobiltelefoner. Det første viruset i mobiltelefoner som bruker Symbian er nylig blitt oppdaget, så disse produktene er svært aktuelle nå.

Kilde: pcworld.com

Kommentarer (3)

Norges beste mobilabonnement

Februar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telipol Fri 5GB


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen