Nye prisrekorder fra Nokia

I dag ble fire nye Nokia-mobiler lansert i Sør-Afrika. I Afrika har folk flest mindre å rutte med når de skal kjøpe mobil, men setter stadig større krav til mobiltelefonene sine. Derfor har nå kamera inntatt mobiltelefonene, og Nokia utvider dagens Afrika-lansering også til Norden.

To av de fire telefonene kommer til Norge og Norgen. Begge er rekordbillige i hver sin klasse.

2680 Slide

Nokias billigste skyvemobil noensinne er nye 2680 Slide. Dette er en helt enkel mobil med kamera innebygget. Med dette kan du ta bilder i en oppløsning på 0,3 megapiksler. Telefonen har også FM-radio og støtte for mp3-ringetoner. Du kan også ta opp lyd med telefonen.

2680 forventes å bli tilgjengelig i løpet av årets tredje kvartal. Prislappen havner på omtrent 760 kroner inklusive avigifter.

1680 Classic

1680 Classic er Nokias billigste kameramobil så langt. Kameraet tar bilder i VGA-oppløsning, altså 0,3 megapiksler, og kan i tillegg ta opp video. Telefonen støtter også e-post, og har Edge slik at du e-posten lastes ned i en grei hastighet til enkelt bruk.

1680 Classic dukker opp i butikkhyllene i årets andre kvartal, til en pris på omtrent 500 norske kroner medregnet avgifter.

(Kilder: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen