Nye PowerEdge-servere fra Dell

De nye PowerEdge-serverne er Dells første masseproduserte serverserie som benytter Intels nye Xeon Dempsey-prosessor. Dempsey betyr økt kraft i form av dobbeltkjerne, men også lavere strømforbruk og varmeutvikling.

De tre første serverne i serien blir kalt Dell PowerEdge 1950, 2900 og 2950. Alle disse kan leveres med samme spesifikasjoner – forskjellen ligger i kabinettformatet. Mens 1950 og 2950 er basert på henholdsvis 1U og 2U-bladserverformatene, er 2900 et servertårn.

For å skille seg fra mengden, har Dell satt inn et LCD-display i front av alle modellene. Displaytet viser status til en hver tid. Det følger også med ny programvare for serverstyring, og denne er kompatibel med programvare fra ECM og VMWare, sier Brad Anderson, sjef for Dells produktavdeling.

PowerEdge-serverne er også klare for Intel Woodcrest når denne blir tilgjengelig. Woodcrest blir lansert senere i sommer, og har vekket oppmerksomhet med å ha god ytelse i forhold til både tidligere Xeon-prosessorer og AMD Opteron-prosessorer.

Den nye serverlinjen er allerede tilgjengelige hos Dell Norge, og er priset fra 11 999,- (u/mva) og oppover.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen