Nye PowerBooks i neste uke?

Mac-folket har aldri ventet så lenge på at et produkt skal bli fornyet slik de har gjort med PowerBook-en med 15” skjerm. Maskinen skulle i følge ryktene lanseres sammen med PowerMac G5 på WWDC 2003 i juni, men det skjedde ikke. Deretter ventet mange ivrige og ventende Mac-fans på en oppgradering av den samme modell på MacWorld Expo 2003 i juli. Heller ikke på denne messen ble maskinen nevnt. Etter MacWorld Expo 2003 stilnet det rundt PowerBook-en med 15” skjerm, men denne uken har ryktene blusset opp igjen og stadig flere dedikerte Mac-sider er enige om at Apple kommer til å lansere nye PowerBook i løpet av neste uke.

Modellene med 12” og 17” skjerm vil få kun oppdaterte prosessorer mens versjonen med 15” skjerm vil få en raskere prosessor på 1.33GHz, støtte for DDR RAM, nye grafikkbrikker fra NVIDIA og ATI, fiberoptisk bakgrunnsbelyst tastatur og FireWire 800.

Rykter og forventninger har gjort Mac-folket svært sint og mange truer med boikott av Apple. På diskusjonsforumet til macrumors.com kan man lese svært mange rørende og sinte tilbakemeldinger fra Mac-brukere som venter ivrig på den nye PowerBook-en med 15” skjerm. Mange truer med boikott av Apple produkter også. Vi kan på mange måter sympatisere med Mac-folket, det er tross alt 220 dager siden sist Apple oppgraderte sin PowerBook modell med 15” skjerm. Desto lengre tilbake i tid må vi for å finne en oppgradering av chassiset på maskinen. Chassiset ble oppdatert for to og et halvt år siden. Det er fryktelig lenge for et produkt. Apples PowerBook med 15” skjerm regnes som Apples beste produkt noensinne og er i følge mange nettsteder det produktet Apple har solgt mest av siden lanseringen av maskinen for to og et halvt år siden.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen