Nye PowerBook og iBook modeller fra Apple

Flere respekterte Mac-sider skriver at Apple kommer til å lansere nye PowerBook og iBook modeller i morgen. Det har lenge versert rykter om nye bærbare PCer fra Apple. Det har vært spekulert alt i fra nye prosessorer (G5) til nye skjermer. Men de fleste nettstedene rapporterer likevel om at Apple kommer til å satse på Motorolas G4 prosessor i bærbare en stund fremover og at morgendagens lansering ikke vil innebære prosessorskifte.

Skal vi tro ryktene, vil vi i morgen se nye grafikkbrikker i de fleste PowerBook maskinene. Det dreier seg om ATIs MOBILITY Radeon 9700 brikke med 128MB DDR RAM. Det er i følge ryktene kun PowerBook modellene med 17” skjerm som får glede av denne grafikkbrikken. Mens de andre modellene vil få en oppgradert grafikkbrikke fra ATI MOBILITY Radeon 9600 til 9600 PRO Turbo.

Morgendagens lansering vil være den siste PowerBook oppdateringen før PowerBook med G5 prosessor lanseres. Det melder nettstedet ”O’Grady’s PowerPage”. I følge samme nettsted jobber Apples designteam med å lansere et helt nytt formfaktor for PowerBook serien for å kunne håndtere en G5 prosessor. Det ser ut som om Apples PowerBook modeller med ”Aluminium” chassis vil fases ut til fordel for et helt nytt design. Det blir spennende å se om det er hold i ryktene.

Vi kommer med en oppdatering på hardware.no så fort vi vet mer. Vi gleder oss uansett.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen