Nye planer om barbarfilm

Conan, Spilt av Arnold Schwarzenegger.
Conan, Spilt av Arnold Schwarzenegger.

I løpet av de siste årene har det vært flere mislykkede forsøk på å bringe muskelbunten av en kriger tilbake til det det store lerretet. Sist vi så Conan i form av film var "Conan The Barbarian" og "Conan The Destroyer" på begynnelsen av 80-tallet, med Arnold Schwarzenegger i hovedrollen.

Nå har forøvrig den nye filmen tatt enda et skritt nærmere virkeligheten; Image/Millennium Films, som eier rettighetene til filmen, skal ha inngått en distribusjons avtale med Lionsgate. Dette melder Empireonline på sine nettsider. Når en slik avtale nå er på plass, er det en god sjanse for at filmen faktisk blir til, spesielt nå som det er plukket ut manusforfattere til å hanskes med urkrigeren.

Forfatterene er på plass

Ja, et forfatterteam bestående av Thomas Dean Donnelly og Joshua Oppenheimer har fått oppgaven med å blåse liv i Conan igjen. Dessverre kan de ikke skrive et ord før forfatterstreiken er over.

Men sjef for Image/Millennium Films, Avi Lerner, er i prat med WGA om en spesiell avtale som kan gi hans forfatterteam muligheten for å jobbe mens streiken pågår. Og om alt går etter planen, håper Lerner på å starte filmingen allerede på slutten av dette året.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen