Nye planer for PSP

Sony har gjennomgått både tap og suksess med sin bærbare spillkonsoll PSP. Nå har selskapet lært av feilene, og gir en pekepinn på hvordan fremtidens PSP vil se ut.

Representanter fra selskapet tok seg friheten til å avsløre detaljene på årets tegneseriekonkurranse i San Diego i California. Blant annet ble det sagt at kommende programvareoppdatering vil inneholde Videostøtte i RSS-format, samt at selskapet ser på løsninger for nedlasting av spillefilmer til konsollen. Det kan bety siste spiker i kisten for video på UMD-diskene, som til nå har vært den største bommerten med PSP.

Mer interessant kanskje er det at Sony jobber med å få PSP til å fungere som håndkontroll til kommende Playstation 3, som er ventet å komme i november i år. Sony er også i kontakt med å flere WiFi-nettilbydere å åpne nettene sine for PSP-spilling på linje med det Nintendo har klart med sin Wayport-løsning, samt TV-utstøtte, slik at du for eksempel kan bruke konsollen som videospiller på TV-en.

Dessverre var det ikke bare gladnyheter å hente. Sony har for eksempel ingen planer om å forbedre tekstinnskrivingen på PSP, og et egetutviklet tastatur er ikke med på gjørelisten til selskapet.

(Kilder: PSPfanboy, Engadget)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen