Nye Pentium-M og Celeron-M modeller

Intel kommer med en 2,1GHz Pentim-M modell som vil bli toppmodellen enn så lenge i serien. Denne prosessoren er planlagt introdusert i oktober og vil få produktnummeret Pentium-M 765. I tillegg har Intel valgt å gi Celeron-M en solid oppgradering ved å doble cachen til 1MB. Denne modellen, Celeron-M 360, vil være klokket til 1,4GHz. Hvis prisen blir riktig kan nok denne virkelig skyte fart på budsjettmarkedet. Inntroduksjon av nye toppmodeller vil også skyve prisen nedover for de andre i serien, noe vi forbrukere setter stor pris på.

I første kvartal 2005 vil Intel introdusere Sonoma-brikkesettet som vil gi 533MHz FSB, PCIe og DDR2 RAM til bærbare. Samtidig vil FSB til Pentium-M serien økes til 533MHz med introduksjonen av Pentium-M 770 som kjører på 2,13GHz og støtter NX.

Intel har også gitt uttrykk for at prosessorene i Centrino-familien vil erstatte Pentium 4 mobile prosessorene, og etter første kvartal 2005 vil Pentium 4 mobile prosessorer gå ut av produksjon. Men de skal før den tid lansere Mobile Pentium 4 552 som får en klokkehastighet på 3,46 GHz og HyperTreading støtte.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen