Nye oppdateringer til N78 og N82

Oppdatert: Vi har fått informasjon om at det foreløpig bare er N82-oppdateringen som er tilgjengelig i Norge.

Nokia har i stillhet sluppet oppdateringer til N78 og N82. Den nye versjonen er v20.149.051.1 for N78 og v31.0.016 for N82. For å sjekke hvilken versjon du har trykker du *#0000# på telefonen din. 

Ny Nokia Maps

Det er ikke sluppet noen offisiell liste over hva det er som er forandret, men nettstedet dailymobile.se har laget en liste over de forandringene de har lagt merke til i N78. 

Blant annet får N78-brukere nå en ny versjon av Nokia Maps, og telefonens musikkspiller skal ha blitt raskere. En rekke andre detaljer skal også skje betydelig raskere enn tidligere. Enkelte ting som at telefonen låser seg på bestemte steder er imidlertid ikke rettet. 

Allaboutsymbian vil oppdatere sin artikkel med en liste over hva som er forandret i N82, men i skrivende stund er det fortsatt uvisst..

Slik gjør du

For å oppdatere telefonen din, må du installere Nokia PC Suite på PC-en din. Den anbefaler vi å laste ned fra Nokias nettsider, for å være sikker på at du får ned den nyeste versjonen.

Deretter er det viktig at du tar sikkerhetskopi av innholdet på telefonen din, noe du gjør enklest via PC-suite eller til et minnekort i telefonen din. Programvareoppdateringen krever også at batteriet er fullt oppladet og at laderen er plugget i under oppdateringen.

Vi anbefaler også på det sterkeste at du tar minnekortet ut av telefonen før du starter, da en firmware-oppdatering erfaringsvis kan skade minnekortet.

(Kilde: intomobile.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen