Nye Norton-versjoner

Symantec har i en pressemelding kunngjort lansering av neste års versjoner av en rekke av sine sikkerhetsprodukter Norton AntiVirus, Norton Internet Security og Norton Personal Firewall. Alle produktene har nå et såkalt Norton Protection Center som viser PCens sikkerhetsstatus, det vil si en indikator hvor sikker PCen er i forhold til blant annet e-post og web-surfing.

  • Norton Internet Security 2006
    Et samlet sikkerhetsprodukt som beskytter mot blant annet datavirus, spionprogrammer, uønsket e-post og datainnbrudd. Internet Security har funksjonen Security Inspector som undersøker konfigurasjoner i PCen og korrigerer eventuelle svake innstillinger, oppdager svake passord og slår av tjenester i Windows som er unødvendige - en funksjon for brukere som ønsker å tenke minst mulig på sikkerheten i PCen.

  • Norton AntiVirus 2006
    Et antivirusprogram som også gir PCen en beskyttelse mot spionprogrammer. Den gir blant annet en beskyttelse mot kidnapping av nettleseren.

  • Personal Firewall 2006
    En brannmur som beskytter PCen mot datainnbrudd. Den har blant annet autofunksjon som konfigurere seg selv for alle programmer på harddisken slik at ikke brukeren trenger å gjøre dette selv.

De nye produktene skal bli tilgjengelig i løpet av de to neste ukene. Veiledende pris er 40 dollar for Antivirus, 70 dollar for Internet Security og 50 dollar for Personal Firewall.

Kilde: techweb.com

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen