Nye nForce4-bilder dukker opp


ASUS nForce4 Ultra
(Bilde: The Inquirer)

For få dager siden kom bildet av MSI sitt ferdigproduserte nForce4-kort. Nå som også ASUS ser ut til å ha et kort klart, peker det i retning av at produksjonslinjene allerede er i full gang med å masseprodusere hovedkort basert på NVIDIAs kommende brikkesett.

ASUS-kortet er sannsynligvis basert på nForce4 Ultra-brikkesettet, siden det kommer med PCI Express x16, men bare med én port. SLI-utgavene har som kjent to slike, og mange venter at resten av hovedkortene vil komme med AGP-basert grafikk.

Videre har kortet fått passiv kjøling - også for strømregulatorene "under" prosessorsokkelen på bildet. I motsetning til MSIs hovedkort av samme slag, kan vi ikke se noen VIA-kontrollere denne gangen.

Ifølge The Inquirer, som har postet bildet på hjemmesiden sin, vil ASUS nForce4 Ultra-hovedkort også få åtte SATA-porter, integrert trådløst nettverk, gigabit nettverk og integrert lyd. Det gjenstår å se om lydløsningen følger SoundStorm- eller High Definition Audio-spesifikasjonen.

Den faktiske lanseringen av NVIDIAs brikkesett skal ifølge de siste ryktene falle på den 20. oktober og alt tyder nå på at en rekke produsenter allerede er klare med hovedkortene sine.

(Kilde: The Inquirer)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen