Nye nForce-drivere


(Bilde: Darkcrow.co.kr)

Til nå har NVIDIA holdt seg til å lansere svære (20+ MB) driverpakker for alle delene av de tett integrerte hovedkortene sine på en gang. nForce "ForceWare"-driverne har derfor også hatt sine egne betatestere, ofte hentet fra forumene på nForcersHQ.com. Nå ser det ut som om NVIDIA har kastet begge prinsippene på båten, og lansert enkeltdrivere for lyd- og IDE-kretsene på nForce-brikkesettet i en slags offentlig beta - dog uten muligheter for feedback.

De nye lyddriverne kommer med det etterlengtede nye kontrollpanelet "NVMixer", som erstatter "SoundStorm"-kontrollpanelet på nForce-maskiner. Dette skal være mer strømlinjeformet og visstnok også enklere å finne frem i, i tillegg til at det ligner mer på grensesnittet som debuterte i NVIDIA System Utility. Ellers er det flust med forbedringer i NVMixer, som introduksjonen av Cinesurround, som mikser 5.1-lyd ned til 2.1 for høretelefoner og lignende, flere forhåndsinnstilte miljøinnstillinger, bedre funksjonalitet for AC'97-kodeker og en ny høyttalerveiviser.

Tidlige tilbakemeldinger på driverne melder ikke om noen spesielle problemer, men det ser ikke ut som om det nye kontrollpanelet har løst knatringen som oppleves i noen spill.

Lyddriveren og hele listen over forbedringene finner du her.(Bilde: Darkcrow.co.kr)

Den nye IDE-driveren legger først og fremst til nye funksjoner i egenskaper-arkfanen på harddisker i Windows - som muligheten for å la BIOS velge overføringsprotokoll, hurtgbuffer-kontroll, og en hendig liten hastighetstest. IDE-driverne skal også ha forbedringer for en rekke forskjellige IDE-enheter.

Listen over forbedringer og selve driveren finnes her.

Vi gjør oppmerksom på at de nye driverne er i BETA-utgave, som vil si at NVIDIA ikke tar noe ansvar for skade som resultat av å bruke dem og at det ikke tilbys noen form for brukerstøtte.

(Kilder: Darkcrow.co.kr, nForcersHQ.com, NVIDIA)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen