Nye NEC-skjermer i emning


NECs 60-serie takker snart for seg

NEC har utviklet sin egen teknologi for å bedre film- og spillopplevelsen på LCD-skjermer. "Dynamic Visual"-teknologien vil justere lys- og gammaverdiene i skjermene av seg selv, slik at man slippe å sette dem opp og ned i filmer på egenhånd. Teknologien skal kunne "føle" om en scene er for mørk, og sette gammaen opp for å vise flere detaljer, og så sette den ned igjen etterpå - slik at lyse scener ikke blir utydelige.

Både lysstyrke, gammaverdie, farger og kontrast kan justeres dynamisk av Dynamic Visual-teknologien, som debuterer i NEC sine neste skjermer i oktober/november. Da kommer 70-serien fra NEC for å erstatte dagens 60-serie. Disse blir én 17-tommer med 12 ms responstid, en 19-tommer med TN-panel og 16 ms responstid, og en analog/digital 19-tommer med IPS panel og 25 ms responstid. Prisene ventes å lande på omtrent samme nivå som dagens 60-serie, som skal fases ut etter introduksjonen av 70-serien.

Det ventes også en 20-tommer med Dynamic Visual til neste år, og visstnok skal NEC vurdere å introdusere en 15-tommer, ifølge kilder.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen