Nye multifunksjonsskrivere fra Epson

Pressemelding

Multifunksjonsskrivere fra EPSON med ny blekkteknologi

Epson Stylus CX5400

(Oslo, 8. desember 2003) Stylus CX5400 og CX6400 kombinerer det siste innen kopi-, skriver- og skannerteknologi i ett og samme produkt. Begge modellene er utstyrt med EPSONs nye blekkteknologi som gir ekstra beskyttelse mot vann, utsmørning og aldring.

Utstyrt med en høyhastighets printermodul, en skannermodul som gir enda bedre resultater med høyere oppløsning enn tidligere og en selvstendig kopifunksjon sikter Stylus CX5400 og CX6400 seg inn mot SMB- og hjemmemarkedet.


Begge modellene har fått en raskere og forbedret skriverinnmat i forhold til forgjengerne. 22 svart/hvitt-sider og 11 fargesider i minuttet, kant-til-kant på A4-format og en oppløsning på 5760 dpi er hva du kan forvente. EPSONs separate DURABrite blekkpatroner sørger i tillegg for skarpe utskrifter som ikke falmer og som gir ekstra beskyttelse mot vann, utsmørning og aldring i opptil 70 år selv på vanlig kopipapir, i følge selskapets tester.

Epson Stylus CX6400

Skannermodulen inneholder en avansert CCD-optisk sensor som gir en maksimal oppløsning på 1200 x 2400 dpi, og den selvstendige fargekopifunksjonen kan opereres uten å slå på PC-en. Smart Panel programvare hjelper deg med automatisk å finne utskriftsinnstillingene som gir best mulig resultat.

Stylus CX6400 har i tillegg innebygde porter for digitale lagringsmedier, slik at du kan skanne bilder og dokumenter direkte på minnekort. Dokumentene kan du senere skrive ut uten bruk av PC. Portene er også kompatible med minnekort fra de fleste kameraprodusenter.

Kort om EPSON Stylus CX5400 og CX6400:
§ Skanning, utskrift og kopiering i A4-format for hjem og kontor
§ Selvstendig kopifunksjon
§ EPSON DURABrite blekkpatroner for utskrift på vanlig papir. Falmer
ikke, resistent mot vann og flekker i opptil 70 år*
§ Separate blekkpatroner gir maksimal kostnadseffektivitet
§ Kant-til-kant-utskrift
§ EPSON MicroPiezo-teknologi gir oppløsning på 5760 optimaliserte dpi
§ Skanninger av høy kvalitet med 1200 x 2400 dpi
§ Utskriftshastighet på opptil 22 sider i minuttet for svart tekst

I tillegg for Stylus CX6400:
§ Valgfrihet mellom standard eller høykapasitets blekkpatroner
§ Innebygd mulighet for å lese minnekort

Anbefalt utsalgspris ligger på kr 1.895,- for Stylus CX5400 og kr 2.395,- for Stylus CX6400. Begge produktene er i salg fra desember-03.

Om EPSON
Epson Gruppen er et selskap i vekst som baserer sin virksomhet på innovative verdier. Selskapets hovedprodukter omfatter informasjonsrelatert utstyr som skrivere og projektorer, elektroniske innretninger innen halvlederteknologi,
LCD- og krystallkomponenter samt presisjonsprodukter som klokker. EPSON er en global leverandør av teknologiske høykvalitetsprodukter, og møter kundenes etterspørsel med kompakte, funksjonelle og energieffektiviserende produkter. Som en del av Seiko Epson Corporation hadde i 2002 (fiskal år) en omsetning på 1,322 milliarder yen, og sysselsatte 73.800 arbeidstakere i 114 land. Selskapet er notert på Tokyo-børsen. For mer informasjon, se http://www.epson.no

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen