Nye modeller fra Sony

Sony ligger defintivt ikke på latsiden når det gjelder tv-lanseringer, og Bravia-serien teller nå 30 modeller. De syv nye XBR-modellene er siste tilskudd i familien.

Lekket i april
Det var først i natt at XBR-serien ble offisiell, men seriens eksistens ble kjent allerede i april. Forventningene har vært store til de syv modellene fordelt på tre forskjellige serier, XBR6, XBR7 og flaggskipene i XBR8-serien. Om tv-ene vil få nøyaktig samme typebetegnelse når de lanseres i Norge er foreløpig usikkert, men at de kommer hit, er heldigvis klart.

Modellkaos
Hvis du er nysgjerrig på de nye Sony-skjermen gjelder det å holde tunga rett i munnen når du skal velge. XBR6-serien kommer i størrelsene 32 til 52 tommer, XBR7 kommer i 40 og 70 tommer, og XBR8 er tilgjengelig i 55 og 46 tommer.


Ny innmat
Designmessig er den nye serien ganske lik det vi har sett fra de eksisterende Bravia-modellene, men på innsiden er det endel nytt. En Triluminos trefarge backlight-teknologi, 10 bit-prossesering, Bravia Engine 2 og Motionflow 120 hz, skal alle sørge bedre bildekvalitet, bedre kontraster, og toppet ytelse under alle lysforhold. Hvis du vil dykke dypere ned i de tekniske spesifikasjonene kan du gjøre det hos Sony.

Foreløpig er ikke prisen kjent, men forvent at disse kommer til å gjøre et seriøst innhogg i lommeboken når de lanseres en gang til høsten.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen