Nye modeller fra Fujitsu Siemens

Fujitsu Siemens presenterte i dag sine nye bærbare modeller for forretningssegmentet. Denne gangen satser de på høyere kraft og mer ytelse, men de store revolusjonene uteblir.

Vidt spekter
Det var i et vidt spekter Fujitsu Siemens i dag presenterte sine nyeste arbeidsmaskiner. Selv sier de at de satser på mobilitet, fleksibilitet og design. I første rekke er det deres modeller i Lifebook og Esprimo Mobile serien som har fått en oppgradering.

- Produktene som vi i dag har gleden av å presentere passer for alle bedrifter og arbeidstakere med fokus på mobilitet, effektivitet og fleksibilitet, sier Jarle Bjørn Hansen, produkt og markedsføringsansvarlig hos Fujitsu Siemens Computers.


Jarle Bjørn Hansen fra Fujitsu Siemens, viste frem selskapets nye bærbare produkter id ag.

Maskinene har i første rekke fått oppgradert sin prosessorteknologi og fått større plass for minne. Det betyr at de nye maskinene er langt kraftigere enn de gamle modellene. Prismessig ligger maskinene i tre segmenter. Her får du maskiner fra 3000 til 15.000, alt etter ditt budsjett.

I alt har Fujitsu Siemens fem nye modeller i Lifebook-serien, syv nye modeller i Esprimo mobile-serien, en ny desktop minimaskin, Esprimo Q5030, på 1,7 kilo og to nye maskiner i Celsius-serien.

Satser på studenter
Fujitsu Siemens kommer også med en spesiell nysatsning for studenter. Lifebook T1010 er en bærbar maskin med 13,3 tommers skjerm. Skjermen er trykkfølsom og kan snus og legges oppå tastaturet. Fujitsu Siemens håper maskinens spesialutviklede programvare skal virke fristende for norske skoler. Problemet er at maskinens pris trolig blir på cirka 10.000. Den prisen vil nok virke avskrekkende på mange norske skoler.


Med spesialsydd programvare håper Fujitsu Siemens å treffe norske skoler med sin nye Lifebook T1010.

Fujitsu Siemens hadde også med seg to nye desktopmodeller som vil presenteres i oktober. De var derimot svært knappe med opplysninger rundt disse, men lovet store overraskelser når lanseringstiden kommer.

De nye bærbare modellene vil være klare for salg i september.


Fujitsu Siemens er hemmelighetsfulle rundt disse nye desktopmaskinene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen