Nye minimaskiner med Windows 7
Teknofil

Nye minimaskiner med Windows 7

Mobile Wordl Congress er i gang i Barcelona, og her er det ikke kun mobiler som vises frem. Både LG og Asus presenterer sine kommende minimaskiner.

Satser på Windows 7
Asus viste frem sine fremtidige minimaskiner på den store mobilkongressen. De påstår maskinene Eee PC 1093ha og T91 skal bli de beste på mobilt bredbånd. Dette skal de klare ved hjelp av Windows 7 og mulighet for 3.5G-tilkobling.

- Den sømløse koblingen mellom mobiliteten i Eee PC-ene og Windows 7 vil være perfekt for å oppfylle Asus visjon av oppkobling når som helst hvor som helst, både hjemme, på jobb og på veien, skriver Asus i pressemelding.


Foruten mulighet for oppkobling mot mobilt bredbånd vil 1003ha være utstyrt med 10 tommer skjerm og en harddisk på 160GB. T91 vil være noe mer avansert med vridbar og trykkfølsom skjerm. Asus har ingen informasjon om når de nye maskinene vil lanseres.

Populært med mobilt bredbånd
LG vil også satse mulighet for integrert mobilt bredbånd i sin nye maskin LG-X120. Her satser de på 3G-oppkobling med hspa-funksjonalitet. Maskinen vil ellers ha 1GB minne og harddisk på 160GB. Vekten på maskinen blir 1.2 kilo.

Ifølge LG sin pressemelding vil maskinen bli lansert for det europeiske markedet i mars.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen