Nye miniDV-kameraer fra Sony

Se større bilder i produktguiden

Den nye serien består av fem kameraer fra den enkle DCR-HC19E, som leveres uten basestasjon, og uten mulighet for stillbilde, til toppmodellen DCR-HC42E som leveres med basestasjon og 1 megapikslers stillbilde.

Detaljerte spesifikasjoner og priser er ennå ikke tilgjengelige, men vi forventer at det vil være klart i løpet av måneden. De spesifikasjonene vi kjenner til finner du i produktguiden vår. Her følger Sonys pressemelding:

 

Nye miniDV-kameraer fra Sony

– alltid klare til opptak og avspilling

I februar kommer Sonys nye miniDV videokameraer, DCR-HC17E, DCR-HC19E, DCR-HC22E, DCR-HC32E, DCR-HC39E og DCR-HC42E. Serien inkluderer modeller for widescreen-opptak og -avspilling i megapixel-kvalitet. Ved bruk av den tilhørende Handycam Station er kameraet alltid klart til dyst.

DCR-HC42E og DCR-HC39E
Disse kompakte DV-kameraene fra Sony har en CCD på 1 megapixel og sørger for at opptak og avspilling om ønskelig kan foregå i 16:9 widescreen-format med høy kvalitet.

DCR-HC17E, DCR-HC22E og DCR-HC32E
Disse nye kameraene sikrer at bildekvaliteten forblir høy også når du zoomer inn subjektet fra avstand med Carl Zeiss Vario-Tessar-objektivet, som har 20X optisk zoom.

Handycam Station
Kameraet ditt er alltid klart til opptak og avspilling med Handycam Station, en docking-stasjon som følger med DCR-HC22E, DCR-HC32E, DCR-HC39E og DCR-HC42E. Den har i.LINK-tilkobling for digital videoredigering på PC og for kopiering av opptak til en DVD-opptaker, så vel som USB for Web streaming. En Multi AV (Analog, S-Video og Audio)-funksjon er også integrert for dubbing til analog tape og avspilling av filmer eller stillbilder på en TV. “infoLITHIUM”-batteriet lades hele tiden under tilkobling, så kameraet alltid er klart til bruk.


Hovedkarakteristikk av DCR-HC42E og DCR-HC39E

16:9 widescreen
Begge modeller gir 16:9 widescreen-opptak ved å dra veksel på hele CCD’en på 1 megapixel. Dette resulterer i en videre bildebredde enn ved 4:3-metoder og er ideelt for avspilling på dagens populære widescreen-TV’er. For widescreen-avspilling på selve kameraet har modellene også en 2,7-tommers Wide Hybrid LCD-skjerm så et lyst og klart bilde kan sees hvor som helst – også på steder med lav kontrast. En start-/stoppknapp og en ekstra zoom-knapp er praktisk plassert på LCD-rammen for rask tilgang når du ser på subjektet på displayet eller under vanskelige opptaksforhold – selv når du holder kameraet over hodet.

Carl Zeiss Vario-Tessar-objektiv
Begge modeller har et Carl Zeiss Vario-Tessar-objektiv med 12x optisk zoom og en filterdiameter på 25mm. Dette sikrer at opptakene får knivskarp kvalitet - selv når du zoomer inn fra betydelig avstand.


Hovedkarakteristikk av DCR-HC17E, DCR-HC22E og DCR-HC32E

Carl Zeiss Vario-Tessar-objektiv med kraftig zoom
Disse tre kameraene har alle et Carl Zeiss Vario-Tessar-objektiv med 20x optisk zoom og en filterdiameter på 25mm.


Felles kamerafunksjoner

STAMINA for lang opptakstid
Sonys STAMINA-teknologi sørger for at du kan gjøre langvarige opptak uten å bekymre deg. Kameraene er utstyrt med et “infoLITHIUM”-batteri som kan lades via en medfølgende strøm-adapter. Ved å trykke på en knapp for batteriinformasjon vises tilgjengelig opptakstid og gjenværende ladenivå på LCD-displayet. Denne funksjonen er alltid tilgjengelig når kameraet er slått av.

LCD-funksjoner for enkel bruk
En start-/stoppknapp og en ekstra zoom-knapp for rask tilgang når du ser på LCD-skjermen er praktisk plassert på skjermens ramme. Dette er også praktisk under vanskelige opptaksforhold - selv når du holder kameraet i utradisjonelle vinkler. LCD-skjermen viser en berøringsmeny som gjør det enkelt å betjene funksjonene.

Software og tilbehør
Filmer kan forbedres ved bruk av den medfølgende Picture Package-softwaren. Denne kan tillegge musikk- og videoeffekter til opptaksmaterialet og brenne resultatet til en video-CD i tre enkle skritt.

Om Sony
Sony fremstiller produkter innen lyd, video, kommunikasjon og informasjonsteknologi for forbrukere og profesjonelle på det globale markedet. Med sine musikk-, bilde-, spill- og online-virksomheter har Sony en unik posisjon for å bli et ledende selskap innen personlig bredbåndsunderholdning i det 21. århundre. I Europa nådde Sony et konsolidert salg på EUR 13.47 milliarder (yen 1,765 milliarder) i fiskalåret som utløp 31. mars 2004, basert på en gjennomsnittlig vekslingskurs i samme periode på yen 131 i forhold til EUR. Sony Europe har sitt hovedkvarter i Sony-senteret på Potsdamer Platz i Berlin. Sony Europe er ansvarlig for Sonys europeiske elektronikkvirksomhet, og nådde et konsolidert salg på EUR 8.71 milliarder i fiskalåret som utløp 31. mars 2004.

Du kan lese mer om Sony Europe på http://www.sony.no og http://www.sony-europe.com/presscenter

 

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen