Nye medlemmer i Rock and Roll Hall of Fame

600 eksperter fra musikkindustrien har vært med på å velge årets nykommere. Et av hovedkravene for å bli innlemmet i det gode selskap er at det er nødt til å ha gått tjuefem år siden deres første plateutgivelse.

De fem nye medlemmene

R.E.M gav ut sinførste plate i 1982 og har akkurat blitt "gamle" nok, selv om deres kommersielle suksess først kom i 1991 med "Out of Time" albumet. Kjente hitter er "Losing My Religion" og "Everybody Hurts".

Patti Smith er en sanger fra punktiden, og er mest kjent for sitt debutalbum "Horses" fra 1975, som hun skrev seg inn i rockehistorien med.

Grandmaster Flash and the Furious var en av pionerene bak hip hop, og er nok mest kjent for sin store hitsingel "White Lines" fra 1984.

Van Halen, som tok navnet etter gitaristen Eddie Van Halen, er et stort amerikansk hardrockband, og er mest kjent for sanger som "Jump" og "Dance The Night Away".

The Ronettes var et jenteband på sekstitallet, kjent for hiter som "Walking In The Rain" og "Be My Baby".

Ekslusiv klubb

De blir nå medlem av en eksklusiv klubb med legendariske navn som Elvis Preslely, Bruce Springsteen, Led Zeppelin, Bob Dylan, Michael Jackson og The Beatles.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen