Nye maskiner fra Apple på vei

Apple har den siste tiden satset hardt på sin nye telefon Iphone 3G. Nå ser det ut til at selskapet fremover vil rette fokuset mot sine andre områder.

Lageret snart tomt
Ifølge nettstedet Apple Insider har Apple sendt ut melding til flere av sine store distributører. I meldingen advarer de om at det i tiden fremover vil bli produsert færre Ipod-er og Mac-maskiner, de ber derfor distributørene fylle opp sine lagre nå om de ikke skal gå tomme. Det advares spesielt om at det er Apple sine bærbare utgaver Macbook og Macbook Pro det vil bli færre av. Den syltynne Macbook Air er derimot ikke nevnt i meldingen.

Ifølge meldingen bør distributørene raskt bestille nok Ipoder for å kunne holde salget oppe for fire uker fremover. Om kun en uke vil det være ekstremt få spillere å få fra Apple.


Apple advarer om at det snart vil bli færre Ipod-er på lageret. Betyr det at en ny versjon er på vei?
Klare for nye modeller
Dette kan tyde på at Apple har store planer om å lansere nye modeller av både sine MP3-spillere og bærbare maskiner. Den siste tiden har det da også dukket opp flere rykter om at selskapet vil komme med nye modeller av både Ipod Nano og Ipod Touch den nærmeste tiden. Det har også dukket opp bilder av det som angivelig skal være en ny versjon av Macbook.

Det verserer flere rykter om denne nye utgave av Macbook og Macbook Pro. Ifølge amerikanske Computerworld påstås det at de nye maskinene vil være tynnere enn tidligere versjoner og være laget av aluminium. Det mest interessante er at trackpaden vil være av glass. Selve skjermen vil derimot ikke være trykkfølsom slik mange håper på.

Hvilke av disse ryktene som stemmer blir interessant å se. Det forventes at de nye maskinene vil bli lansert i løpet av de to neste månedene. Om du planlegger å kjøpe ny maskin eller ny spiller fra Apple kan det altså lønne seg å vente litt og ikke få panikk selv om lagrene blir tomme den neste måneden.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen