Nye leserrekorder på Akam

Desember er alltid en god måned på akam, og lesertallene ligger tradisjonelt godt over det de gjør resten av året. Men den siste uken har vært usedvanlig god.

 

Alternativ tekst mangler
Lesertallene på Akam de siste to ukene

Det begynte bra på mandag, med over 8000 unike brukere. Dette var første gang tallet var over 8000 på en dag (ikke inkludert forum og produktguide). Tirsdag økte dette til nesten 8500 lesere – to rekorder på to dager!

Så fortsatte uken uten så mange rekorder, men med jevnt svært gode lesertall, fram til søndag, da vi hadde en test på trykk i Dagbladet og på Dagbladet.no

Søndag 10. desember toppet vi derfor alle tidligere rekorder, og brøt den magiske grensen på 10 000 lesere på en dag. Helt nøyaktig nådde vi 10 731. Det ble også satt ny rekord i antall sidevisninger på en dag. Alle disse rekordene på en uke betyr også at denne uka har vært den med mest trafikk noen sinne. For føste gang kom vi over 35 000 unike brukere på en uke.

Disse rekordtallene kan naturligvis ikke tilskrives andre enn dere lesere, og vi i redaksjonen ønsker å takke dere alle sammen for bidragene dere yter direkte eller indirekte. Siden Akams inntekter er proporsjonale med antallet lesere, betyr det at flere lesere gir oss mulighet til å lage mer og bedre stoff, så fortsett å kom innom, så vi sammen kan lage en enda bedre fotonettside.

Tusen takk skal dere ha!Erik Faarlund
Redaktør

Alle tallene som er oppgitt her, er tatt fra TNS Gallup som gjør disse målingene for oss. Akam er den eneste fotonettsiden som bruker denne uavhengige målemetoden, og det er derfor ikke lett å sammelikne med andre sider.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen