Nye leketøy på vei

Sony Ericsson viser nok en gang at de er blant de mest oppfinnsomme mobilprodusentene på markedet. Kanskje er det Nokias storsatsing på N-Gage som har sørget for at den svensk-japanske produsenten presser på for å være en verdig konkurrent på underholdningsfronten?

Nå lanserer nemlig giganten det som må være det mest unyttige, men samtidig det mest morsomme tilbehøret som er laget for bruk sammen med Blåtann-telefoner. Vi snakker her om en fjernstyrt bil som man rett og slett styrer fra telefonen via Blåtann.

 

Bilen har fått navnet Car-100 og er litt større enn en fyrstikkeske. Rekkevidden er ikke lenger enn på de fleste andre Blåtann-enheter, altså ca 10 meter. Bilen blir foreløpig kun produsert i et begrenset opplag, og var egentlig laget for å demonstrere mulighetene som kommer med Blåtann. Men den burde absolutt ha muligheter for å bli et samlerobjekt for de spesielt interesserte.

Sony Ericsson viser at de virkelig går inn for å tilfredstille mobilbrukerne på underholdningsfronten når de nå også kommer med en spesialdesignet håndkontroll beregnet på den aktuelle modellen Z600, som kommer på markedet en gang før jul. Håndkontrollen er ment å være det perfekte supplement til det integrerte bilspillet i Z600, V-Rally2.

 

Håndkontrollen har fått navnet Gameboard EGB-10, og kommer imponerende nok til å ha en innebygget funksjon som gjør at håndkontrollen gir respons hvis det for eksempel er ujevn vei på deler av en bane i bilspill. Responsen kommer i form av risting, og er også kjent under navnet force feedback. Denne funksjonen vil resultere i en mye bedre spillopplevelse ved å rett og slett øke realismen.

Både Car-100 og Gameboard EGB-10 kommer på markedet i løpet av de neste fire månedene, i samme tidsrom som de slipper de tre nye telefonene sine på markedet. Ingen kan si at Sony Ericsson ligger på latsiden, det er sikkert.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen