Nye lavpriskameraer fra HP

Annonsør­innhold
Les hele saken »

De tre nye modellene er alle sammen i lavprisklassen. Likevel er det et par interessante ting å merke seg.

HP Photosmart R837
HP Photosmart R837

Photosmart R837
Detter er det dyreste av de tre nye modellene, og det mest avanserte. Det har en veiledende pris på 1899,- kroner, så det bør kunne kjøpes for rundt 1500 et sted ville vi anta. I likhet med alle andre kameraer fra HP, har det det som heter ”Real Life Technologies”. Det vil si blant annet fjerning av røde øyne og opplysing av mørke områder i kontrastrike bilder. Men HP har laget noen tillegg. Fjerningen av røde øyne fungerer nå også på kjæledyr der øynene gjerne blir grønne eller gule. Kameraet kan også fjerne flekker og stygge merker, slik at særlig hud blir seende bedre ut. Dette er ganske morsomme funksjoner, som absolutt kan være nyttige, og som gjør det mindre nødvendig med etterbehandling på en PC.

R837 har 7 megapiksler og 3x zoom. HP har valgt å gi kameraet en 7,6cm (3tommer) LCD-skjerm, noe som er meget raust på et så billig kamera.

HP M537 - M437 ser identidsk ut.
HP M537 - M437 ser identidsk ut.

Photosmart M537 og M437
Dette er billigmodellene til HP. M437 får en veiledende pris på 899,- og bryter med det et prispunkt vi har hatt lenge på ca 1000 kroner for de rimeligste kameraene. Med 899,- veiledende pris, bør du kunne kjøpe det for under 800,-. For den prisen får du 5 megapiksler, 3x optisk zoom og 5,1cm skjerm. Og selvfølgelig HPs vanlige Real Life Technologies.

Går du opp et hakk til M537 får du litt større skjerm (6,3cm) og 6 megapiksler. Ellers er kameraene identiske. Prisen er 200 kroner høyere.

Alle modellene blir tilgjengelige i månedsskiftet april/mai.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen