Nye kompaktkameraer fra Panasonic

Bilder sier mer en tusen ord, og kameraene som gjør jobben for deg med å forevige øyeblikket, blir stadig bedre og mer avansert. I et enkelt lommeformat kan nye kameraer både ta knivskarpe bilder, men også holde styr på hvor du tok bildet.

Panasonics kommende kamera, DMC-TZ10, har en innebygget GPS-funksjon, som hjelper deg å sortere bilder etter land, by og landemerke. Med koordinater kan du enkelt se hvor blinkskuddet ble tatt og dele dette for eksempel via kart i sosiale nettverk.

Nye modeller
DMC-TZ10 har foruten GPS en tre tommer stor skjerm, sammen med en vidvinkellinse på 25 mm og en optisk zoom på 12x. Dessutten den nye modellen støtte for HD-video i AVCHD Lite format. Den har også manuelle innstillingsmuligheter og optisk bildestabilisator.

(artikkelen fortsetter)


DMC-TZ8 blir TZ10s lillesøster, men er allikevel godt utstyrt. Modellen får også 12x optisk zoom og samme 25mm vidvinkellinse. Dog er skjermen noe mindre, 2,7 tommer, og modellen har ikke GPS. Modellen har optisk bildestabilisator.

(artikkelen fortsetter)


Neste modell ut fra produsenten er DMC-ZX3. Dette er et hybridkamera med 14 megapiksler og HD-film. Modellen får også 25mm vidvinkel, samt 8x optisk som. I tilegg har kameraet optisk bildestabilisator.

(artikkelen fortsetter)


DMC-FT2 er et lite røft kompakt kamera, som er tilpasset brukere med et aktivt liv utendørs. Modellen er vanntett ned til 10 meter, støtsikker fra 2 meter og tåler temperaturer ned til -10 grader. Modellen har HD-video, 14,7 megapiksler, 25mm vidvinkel, optisk bildestabilisator og 4,6x optisk zoom.

(artikkeln fortsetter)


DMC-FX66 er et ultrakompakt kamera med 14 megapikseler oppløsning. Linsen er en 25 med mer vinkel, med 5x optisk zoom og optisk bildestabilisator. Modellen har også mulighet for HD-video.

(artikkelen fortsetter)


Prisene eller datoene for når disse modellene kommer er ennå ikke kjent.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen