Nye kameraer med full oppløsning
Teknofil

Nye kameraer med full oppløsning

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Det er fortsatt en stund til sommerferien, men helt sikkert er det at mange av årets ferieminner vil bli festet til video i høy kvalitet. Toshiba satser nå med flere nye alternativer for deg.

Opptak i "full-HD"
Ifølge Engadget har Toshibas avdeling i Tyskland annonsert at de vil komme med tre nye HD-videokameraer for markedet, Camileo H20, S10 og P30. Begge kameraene tar video i 1080p, såkalt "full-HD". På denne måten skal du kunne få full høykvalitet på dine videoopptak.


Kommer på markedet i mars
P30 vil bli lansert i Europa i løpet av mars måned. Dette videokameraet kommer med 2.5 tommer LCD-skjerm, 5 ganger zoom, 128MB internt minne og plass til eksterne SD-minnekort på opp til 32GB. H20 er noe dyrere og mer kompakt kamera, men har i likhet med P30 fem ganger zoom og i tilegg en noe større skjerm på tre tommer.

I tillegg vil Toshiba også lansere et lettvekterkamera, Camileo S10. Dette er et mindre kamera enn de to andre, men også dette vil ta opp video i 1080p.

H20 lanseres i Europa med en veiledende pris på 249 euro, rundt 2.200 norske kroner. P30 får en pris på rundt 1.700 kroner, mens S10 kommer på cirka 1.300 kroner.

Kilde:
Toshiba.de.
Engadget.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen