Nye kameraer med full oppløsning
Teknofil

Nye kameraer med full oppløsning

Det er fortsatt en stund til sommerferien, men helt sikkert er det at mange av årets ferieminner vil bli festet til video i høy kvalitet. Toshiba satser nå med flere nye alternativer for deg.

Opptak i "full-HD"
Ifølge Engadget har Toshibas avdeling i Tyskland annonsert at de vil komme med tre nye HD-videokameraer for markedet, Camileo H20, S10 og P30. Begge kameraene tar video i 1080p, såkalt "full-HD". På denne måten skal du kunne få full høykvalitet på dine videoopptak.


Kommer på markedet i mars
P30 vil bli lansert i Europa i løpet av mars måned. Dette videokameraet kommer med 2.5 tommer LCD-skjerm, 5 ganger zoom, 128MB internt minne og plass til eksterne SD-minnekort på opp til 32GB. H20 er noe dyrere og mer kompakt kamera, men har i likhet med P30 fem ganger zoom og i tilegg en noe større skjerm på tre tommer.

I tillegg vil Toshiba også lansere et lettvekterkamera, Camileo S10. Dette er et mindre kamera enn de to andre, men også dette vil ta opp video i 1080p.

H20 lanseres i Europa med en veiledende pris på 249 euro, rundt 2.200 norske kroner. P30 får en pris på rundt 1.700 kroner, mens S10 kommer på cirka 1.300 kroner.

Kilde:
Toshiba.de.
Engadget.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen