Nye Ipod-er på tirsdag?

Rykter skal ha det til at Apple vil lansere nye Ipod-er på tirsdag, og kanskje også gjøre priskutt på eksisterende produkter. Selskapet skal ha sendt e-post til enkelte reportere i pressen med en invitasjon til et arrangement som heter "Let's rock". I invitasjonen er det avbildet en mann som hopper mens han hører på en Ipod med teksten "playing soon".

Selskapet har ikke avslørt noen andre detaljer i forhold til arrangementet. Analytikere i analyseselskapet Needham & Co mener imidlertid at det er snakk om de nye Ipod-ene.

– Det er 100 prosent sikkert, sier analytiker Charles Wolf til Reuters.

Analytiker Andrew Hargreaves i selskapet Pacific Crest Securities, tror ikke det er snakk om noe revolusjonerende endringer i MP3-spillerne.

– Touch-prisen må ned

Shaw Wu, analytiker i American Technology Research, mener prisen på Touch-spillerne må nedjusteres. Bakgrunnen for dette er at en Ipod Touch koster fra 299 dollar mens en Iphone koster fra 199 dollar. Iphone er i bunn og grunn en Ipod Touch med innebygget mobil og flere muligheter.

En rekke analytikere forventer også at Apple skal oppdatere Macbook-sortimentet sitt, men er usikre på om dette kommer til å skje på tirsdag eller senere.

(Kilder: Reuters)

Kommentarer (2)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen