Nye Internet Explorer er klar
Teknofil

Nye Internet Explorer er klar

Microsoft har jobbet lenge med å utvikle en ny utgave av Internet Explorer. Nå er nettleseren nesten ferdig og du kan laste den ned.

Satset på bedre nettopplevelse
Internet Explorer 8 er nå ute i RC1, Release Candidate 1. Dette betyr at produktet så og si er ferdig og kun den siste finpussen gjenstår før det hele er komplett. For å teste ut produktet har Microsoft lagt det ut til nedlastning for alle som ønsker å ta en titt på og teste neste utgave av Internet Explorer.

I den nye utgaven av nettleseren skal du være sikret bedre anonymitet, kunne surfe raskere og være bedre beskyttet mot nettets farer. Microsoft har lenge dominert nettlesermarkedet, men har klart merket konkurransen fra Firefox, Opera og nå sist Google Chrome. Det er blant annet denne konkurransen de vil bøte på med en ny og bedre nettleser.


Test selv
Hvis du selv vil teste den nyeste utgaven av nettleseren og få mer informasjon om Internet Explorer 8 kan du gå inn på Microsoft sine nettsider her. Microsoft selv påpeker at denne nyeste utgaven av Internet Explorer 8 ikke er helt finpusset. Dermed kan du oppleve noen problemer med systemet om du laster det ned allerede nå.

Microsoft har ikke satt noen dato får når den endelige versjonen av nettleseren vil lanseres. Selv påpeker de at de vil jobbe hardt for å ordne de problemene publikum finner med denne siste testutgaven.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen