Nye hundehjem via mobilen

Dette burde absolutt være en idè for norske organisasjoner som driver med omplassering av hjemløse dyr. Vi er jo akkurat nå i sommer inne i den tida på året da alt for mange dyreeiere dessverre forlater sine kjæledegger.

Hjemløse
I Sør-Korea har SK Telecom startet en kampanje som hjelper organisasjonene som tar vare på de hjemløse med omplasseringen. Først for forlatte hunder.

Mobiltelefonenes muligheter til å vise bilder og skriftlig informasjon utnyttes i prosjektet. Ønsker man å gi et nytt hjem til ett av de stakkars dyrene, er det mulig å få bilde, alder, kjønn og andre informasjoner via mobiltelefonen.

Tid er viktig
Bruken av mobiltelefonen er inspirert av behovet for hastighet. I Sør-Korea har ikke organisasjonene anledning til å ta vare på hjemløse dyr mer enn i 30 dager før de enten må ha funnet et nytt hjem eller avlives.

Ved hjelp av både Internet og mobiltelefonens multimediemuligheter spres informasjonen slik at flere dyr slipper avlivning. I Sør-Korea er antallet forlatte hunder 10.000 hvert år, ifølge nyhetssiten Cellular-news.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen