Nye HTC-mobiler er for treige

Nettstedet Htcclassaction.org skriver at HTCs nyeste mobiler ikke klarer å levere godt nok. Til tross for utmerkede komponenter er ikke mobilene raskere enn forgjengerne. Driverne har skylda, mener menneskene bak nettstedet, og vil nå at HTC tar tak i problemet.

Les mer:

- Nå blir HTC-mobilene lynraske
HTC forbedrer Touch
-  HTC Dream

Søksmål eller ikke?

Som nettadressen antyder, oppleves feilen så graverende at de "hinter" om søksmål. Dette er likevel ikke intensjonen. På nettstedet står det klart at

- Søksmål er siste instans, og det ligger fremdeles langt unna. Forhåpentligvis kan vi opplyse og skape nok publisitet til å overbevise HTC om å løse disse problemene uten søksmål. Det er riktignok over seks måneder siden den første rammede mobilen kom ut, og ennå har ikke HTC gjort noe. Hvis bare HTC kunne ha gitt en offisiell uttalelse om å se nærmere på problemet, ville ikke noe av dette ha vært nødvendig, og alle ville ha vunnet. Tross alt, det vi vil er jo å utnytte mobilens fulle potensial!

Nå skal det sies at HTC har kommet med en offisiell uttalelse, men de vedkjenner ikke at de har utilstrekkelige drivere. Her kan du lese alle offisielle og uoffisielle uttalelser fra HTC

Dårlig utnyttelse
Nettstedet påpeker at den nye maskinvaren (brikkesettet) som blant annet HTC Tytn II (Kaiser) og HTC Touch har fått, skal være av de kraftigste på markedet. Problemet er at programvare og maskinvare ikke samarbeider godt nok. Drivere er datainformasjon som forteller når og hvordan de ulike komponentene skal jobbe sammen.

HTC skal ifølge nettstedet ikke ha produsert gode nok drivere, noe som gjør at de nye mobilene ikke fungerer like bra som de kunne ha gjort. På Youtube finnes det en rekke demonstrasjonsvideoer som viser hvor overraskende dårlig de nye HTC-mobilene presterer under ulike oppgaver.

En bruker har laget en video (under) som sammenligner to ulike modeller av HTC. HTC Magician som vi ser til venstre skal ha vært i bruk i to år, mens høstens HTC Tytn II vises til høyre. Tytn II har bedre, klarere skjerm, men legg merke til hvor "hakkete" bevegelsen i bildet blir, sammenlignet med den mye eldre modellen Magician. Grafikken ser altså ut til tegnes treigere med den nyeste og langt mer avanserte mobilen HTC Tytn II.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen