Nye GPS-er for sykkelen

Garmin slår nå et slag for de som foretrekker å slenge seg på sykkelen fremfor å bruke bil. Nå lanserer nemlig produsenten to GPS-modeller beregnet på syklister.

Navnet på modellene er Edge 605 og Edge 705. I tillegg til å vise deg hvilken retning du skal sykle for å komme frem til målet, byr de på en rekke sportsfunksjoner.

GPS-ene beregner blant annet hvor mange kalorier du forbrenner, hvor lang tid du har brukt, stigning i terrenget og antall runder dersom du ønsker det.

Du finner også et innebygd speedometer, som viser hvor høy hastighet du holder. Dermed er det bare å prøve å sette ny fartsrekord ned den bratteste bakken i løypa.

Edge 705, som er den mest avanserte av de to modellene, leveres også med et pulsbelte, slik at du kan følge med på hjerterytmen din mens du tråkker i vei.

Programvaren i GPS-ene lar deg lagre treningsprogram der du legger inn forskjellige målsetninger. Skal du svi av 800 kalorier, så sier programvaren fra når jobben er gjort, så kan du trille hjem til sofaen med god samvittighet.

(Kilder:Mobil.se, Garmin, Coolest-Gadgets)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen