Nye godbiter fra forumet

Guide til Serial ATA
Det kan ofte være kronglete og tungvint å installere S-ATA-baserte harddisker. Forumbruker 'el-asso' har utarbeidet en utmerket guide til Serial ATA og installasjon av slike harddisker. Guiden finner du her.

Prosessorer for bærbare
For mange fremstår prosessorer for bærbare maskiner som et lite oversiktlig område. Det finnes en rekke ulike modeller med nesten tilsvarende navn. Forumbruker 'enemigo' gir deg en fin oversikt her. Med det samme vi er inne på bærbare maskiner nevner vi også 'wh1te' sin flotte guide til kjøp av bærbare maskiner.

Socket A oppgradering
Om du vurderer å oppgradere ditt gamle Socket A-hovedkort, bør du kikke på 'aaad' sin tråd, "Ny sprut i gammelt hovedkort". Her finner du mye nyttig informasjon omkring temaet.

Bekjemp SARS!
Vi må også fremheve tråden "Bekjemp SARS med DIN PC!", opprettet av bruker 'havegg'. Her får du all informasjon omkring det å bruke din egen PC/Mac til å finne vaksiner mot sykdommer som SARS, kopper, ebola etc.

Manglende harddiskplass
Mange som har kjøpt seg en ny harddisk, klager på for liten lagringsplass i forhold til det som er oppgitt. Stemmer dette, og hvorfor er det eventuelt slik? Forumbruker 'LarsC' tar for seg typiske spørsmål om harddiskplass i sin utmerkede forumtråd.

Den totale LCD-guiden
Vi har nevnt den før, men nevner den igjen: Forumets LCD-ekspert 'oivind_dahle' har utvidet sin ekstremt grundige guide til LCD-skjermer. Her får du vite alt om LCD-skjermer - pluss litt til!

Ute etter nytt skjermkort?
For deg som er på utkikk etter et nytt skjermkort, er det mye nyttig informasjon på forumet. 'Zythius' har utarbeidet "Skjermkortguiden", med mange fine tips omkring emnet. Litt i samme gate finner vi "Skjermkorttabell 1.0" av 'L03VIk', som inneholder spesifikasjoner på de ulike grafikkbrikkene på markedet.

Vi benytter anledningen til å takke alle forumbrukerne, som gjør forumet til hva det er. Samtidig oppfordrer vi alle forumbrukere til å ha prinsippet "kvalitet fremfor kvantitet" i bakhodet. Uhøytidlig "chat" hører ikke hjemme på forumet, til dette kan man f.eks. benytte IRC. Eventuelle godbiter fra forumet du mener fortjener litt ekstra oppmerksomhet, kan postes i forumtråden som er linket nedenfor. Ha en fortsatt god forum-helg! :-)

Vi gjør oppmerksom på at stoffet det henvises til på denne siden ikke er underlagt vanlig redaksjonell kvalitetssikring fra Hardware.no sin side. Hardware.no tar ikke ansvar for eventuelle feil eller mangler i disse tekstene.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen