Nye funksjoner til Leica V-Lux 20

Leica V-Lux 20 har ikke fått hvile lenge i butikkhyllene før Leicas firmwareavdeling satte seg ned for å fikle med den, og nå har det resultert i at kameraet får noen kjekke nye småfunksjoner. Dersom man gidder å oppdatere den da, selvsagt.

Først og fremst vil man med firmware 2.0 få muligheten til å spille av enten bare stillbilder, eller bare videoklipp, dersom man skulle ønske det, ved hjelp av den nye MODE PLAY-funksjonen. Ikke mer stills og video om hverandre altså, med mindre man fremdeles vil gjøre det slik.

Dersom man ikke fikk stillbildet man ønsket seg fordi man var for opptatt med å filme, finnes det nå en slags redning også for det. med den nye firmwaren kan man nemlig trekke ut stillbilder fra et videoklipp. I begrenset oppløsning, riktignok, men selvsagt langt bedre enn ingenting. I tillegg kan man nå splitte videofiler i flere deler, slik at man kan ta grovredigeringen i kameraet og slette de delene av filmen som man vet ikke vil bli brukt. Spesielt er dette praktisk dersom man har litt tynt med ledig plass på minnekortet.

Dersom du vil oppdatere din Leica V-Lux 20, må du være registrert Leica-bruker og logge deg inn her.

Les også: Kompakt ultrazoom for feinschmeckeren

Les også: Guide: Hva er egentlig firmware, og hvorfor bør jeg bry meg?

Les også: Elefant i Opel Corsa fra Leica

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen