Nye funksjoner i Xperia X1

Det skriver svenske Mobil. De nye funksjonene bekreftes av Sony Ericsson, og det er særlig på multimedia- og brukergrensesnitt-siden at X1 skal skille seg fra andre Windows-mobiler.

I utgangspunktet har du en samling små bilder som representerer ulike grupper av applikasjoner. Når vi trykker på en av disse endrer skjermbildet seg, slik at du får opp en mer komplett meny for musikk, internett osv.

Ifølge selskapet er det nå klart at fem slike grupper kommer forhåndsinnstilt på telefonen. Sony Ericsson-gruppen inneholder informasjon fra ulike nyhetskilder og snarveier til ulike funksjoner og programmer. Media Experience-knappen gir deg tilgang til X1s multimediafunksjoner, Slideshow viser en bildekarusell sammensatt av fotoene og videoene du sist har tatt med kameraet, og knappen 3D Fish skal demonstrere mobilens 3D-funksjoner. Det skal også være mulig å laste ned flere slike grupperinger til mobilen.

Mobil.se skriver at Media-knappen skal kobles til både mediespilleren som finnes i Windows Mobile og spilleren som er spesielt utviklet for X1. Mobilen har også støtte for DLNA-teknologien, en forkortelse for Digital Living Network Alliance. Dette er en standard som brukes av flere store elektronikkprodusenter, og skal gjøre det mulig å koble sammen ulike enheter trådløst. På den måten skal innhold som er lagret på ett sted, bli tilgjengelig på alle sammenkoblede enheter.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen