Nye funksjoner i Iphone

En rekke nettsteder hadde håpet på lanseringen av Iphone 2.0, med støtte for raskere mobilnett og hele 16 gigabyte lagringsplass. Dette uteble dessverre. Bare en oppdatering av Iphones firmware ble vist på gårsdagens åpning av Macworld.

Les mer:
- HTC Dual utfordrer Iphone
- Prøv mobiler på nettet
- Pornobransjen omfavner Iphone

Flytt på ikoner

Ikon-omrokkering er den samme som vi har sett før. Det skal være nok å trykke på et ikon (uten å slippe), slik at ikonene "rister litt". Mens ikonene rister kan du dra de rundt i hovedmenyen for å plassere de slik du ønsker. Dersom du drar ikonet helt til kanten av menyen kan du komme til hovedmenyens flere sider.

Webutklipp lar deg plassere bokmerker på hovedmenyen (skrivebordet). Dette er ikke noe mer avansert enn at du nå kan komme til en spesiell side, eller del av en side, med et fingertrykk i hovedmenyen.

GPS-løs posisjonering

I videoen ser vi dessuten at Google Maps for Iphone kommer med den GPS-løse posisjoneringen vi har skrevet om tidligere. Nettsteder har testet denne posisjoneringen og mener den er ganske presis, selv om den naturligvis på ingen måte kan erstatte GPS-navigering. Som "kartleser" til bilkjøring er den nye løsningen for treg og upresis.

Å sende SMS til flere mottakere er nå også mulig. Du skal nå enkelt kunne sende SMS til flere mottakere ved å trykke på et plusstegn i mottakerfeltet. Dette blir lagret i mobilen som "samtale" slik at du kan sende flere beskjeder til samme gruppen, uten å taste inn navnene igjen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen