Nye funksjoner i Google Kalender

Google Kalender har fått tre nye såkalte prøvefunksjoner. Dette er funksjoner som fortsatt ikke er blitt en del av tjenesten, men som kan prøves ut.

Dersom brukeren ønsker å ta i bruk prøvefunksjoner, må vedkommende selv eventuelt aktivere disse via Innstillinger, Prøvefunksjoner.

Følgende nye prøvefunksjoner er nå tilgjengelige:

  • Diskré påminnelser er en funksjon som gjør at vinduer for påminnelser blinker i bakgrunnen i stedet for å ta plass forgrunnen slik at den avbryter arbeidet man holder på med.

  • Avslå aktiviteter automatisk gjør at du kan merke av tidspunkter i kalenderen for når du er utilgjengelig. Invitasjoner som sendes om aktiviteter i denne perioden, avslås automatisk. Når denne funksjonen er aktivert, vises alternativet Opptatt (avslå invitasjoner) i feltet "Vis meg som".

  • Event flair gjør det mulig å legge et lite ikon ved siden av en aktuell hendelse/avtale. Ikonet kan ha et utseende som minner deg på den aktuelle avtalen – det er 40 forskjellige ikoner å velge mellom.

Du får tilgang til flere prøvefunksjoner under innstillinger i Google Kalender, og kalenderen finner du på google.com/calendar eller via egen fane på din Gmail-side.

(Kilde: Google)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen