Nye funksjoner hos Myspace

Stadig flere har sluttet å bruke Myspace-kontoen regelmessig, mens Facebook har det siste året opplevd en eksplosjon av antall medlemmer. De har riktignok også mistet noen brukere, men ikke i nærheten av det som er tilfellet hos Myspace.

Myspace tar grep
For å demme opp for denne medlemsflukten innfører Myspace en rekke nye funksjoner som minner mye om det vi ser hos Facebook. Fokuset på musikk er tonet litt ned, og det aktivt sosiale har fått større fokus og muligheter.

Søkefunksjoner

Tidligere har det ikke alltid vært like lett å orientere seg i Myspace-systemet, men den nye søkefunksjonen gjør alt mye enklere. Ny er de forskjellige undergruppene for musikk, video og andre brukere delt inn i faner, og når du søker vil fanene med de mest relevantene treffene indikeres på fanen.

Da kan du enkelt velge hvor du tror ditt relevante treff ligger, uten at du må bla gjennom samtlige uinteressante treff slik som før.Ikke bare for kidsa
I følge Myspace er mye av bakbrunnen for ansiktsløtingen at de ønsker å bryte ned oppfatningen om at tjenesten bare er for unge og musikere. Nå ønsker de også å tiltrekke seg en eldre målgruppe. Det er også lagt opp til en rekke aktiviter som karaoke, livekonserter og spill.

Siden er også blitt vesentlig mer oversiktlig, og i følge Myspace-gründer Tom Anderson vil brukerne se en dramatisk nedgang i antall annonser.

De nye funksjonene i Myspace ble tilgjengelig i alle land i går, 18. juni.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen