Nye fotobager til jul?

ThinkTank oppgraderer sine modulære bæresystem.

I desember slipper fotobagprodusenten Think Tank to nye versjoner av sine modulære systemer, som er myntet på fotografer som liker å skyte fra hofta.

Både det modulære systemet "Modular Rotation System" og "Modular Rotation System Skin" har blitt redesignet, og fått benevnelsen "V2.0", som Think Tank bruker når de har oppgradert et allerede eksisterende produkt på markedet.

Les også: Tre raske fra Think Tank

Think Tanks
Think Tanks "Modular System" har blitt oppgradert, og vil bli tilgjenglig for kjøp i desember.

I følge Think Tank er de nye modellene utformet og endret etter tilbakemeldinger fra kunder. "Modular Rotation System" er basert på en rekke ulike bærevesker som festes på et belte rundt livet, for raskt tilgang i felten. De nye modulene har nå fått smartere løsninger, bedre passform til kroppen og lettere adgang til utstyret.

De forbedrede modulene i dette settet er Lens Changer 50 V2.0, LC 75 Pop Down V2.0, Strobe Stuff og Speed Changer V2.0. Disse kan monteres i sett, eller monteres separat etter ønske på følgende belter: Pro Speed Belt V2.0, Steroid Speed Belt V2.0 eller Skin Belt V2.0. Blant nyhetene er lommer med enklere åpne- og lukkesystem, bedre beskyttelse av utstyr samt glattere overflater for mindre slitasje på klær og enklere flytting av modulene på beltet.

Les også: Fem nye produkter fra Think Tank

Også Think Tanks
Også Think Tanks "Skin System" har blitt forbedret.

Også "Skin"-serien har fått et ansiktsløft. Dette er i utgangspunktet de samme modulene som over, men her mangler den ekstra paddingen. I bytte mot padding lover Think Tank enklere tilgang til fotoutstyret, bedre passform for utstyret samt et litt annerledes utseende enn standardmodulene. De nye modulene i "Skin"-serien er Skin 50 V2.0, Skin 75 Pop Down V2.0, Skin Strobe V2.0 og Skin Body Bag.

Alle de nye modulene i begge seriene har Think Tanks eget låsesystem, slik at man kan velge om de skal henge fritt i beltet eller om de skal låses i en spesiell posisjon. Think Tank "Modular Rotation System V2.0" og "Modular Rotation System Skin V2.0" vil bli tilgjengelig for kjøp i desember, men pris og lanseringsdato er foreløpig ikke kjent. Vi vil legge inn dette i produktguiden når Think Tank slipper denne informasjonen. Think Tank lover imidlertid at de vil lanseres tidlig i desember, slik at man rekker å ønske seg de nye modellene til jul.

Les også: Think Tank tenker nytt

Kilde: pressemelding

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen