Nye forsikringsvilkår

Tidligere i år lanserte Netcom en oppgradert versjon av forsikringstilbudet sitt, kalt Totalforsikring Pluss, som til gjengjeld for en noe høyere månedsavgift (fra 31 kr til 42 kr) kunne tilby adskillig gunstigere vilkår enn tidligere. En rekke kunder har siden den gang strømmet til for å oppgradere mobilforsikringen sin eller tegne ny ordning.

En av fordelene med Totalforsikring Pluss er at ordningen dekker fuktskader og annet av funksjonsfeil, som normalt hverken dekkes av forsikring eller garanti. Den skiller seg også ut ved å garantere erstaningsoppgjør på opp til 20.000 kroner i løpet av kun 24 timer, såvel som å tilby deg en utlånstelefon i venteperioden.

En av de aller største fordelene ved Totalforsikring Pluss, og trolig en av hovedårsakene til at mange har gått over til denne ordningen, er allikevel at Netcom ikke krever den normale egenandelen på 300 kr ved saksbehandling. Dermed slipper man å måtte voldes unødig økonomisk tap i forbindelse med skader, tyveri og andre uforskyldte hendelser. Akkurat det er imidlertid i ferd med å forandre seg.

Netcom sendte nemlig i dag ut varsel om at de i fremtiden vil endre på vilkårene til Totalforsikring Pluss. Egenandelen skal økes til 300 kroner, og selskapet vil dessuten kreve at det skal være registrert samtaletrafikk på telefoner som meldes skadet eller tapt umiddelbart før skadetidspunktet. Det presiseres nå også at forsikringen hverken dekker ekstrautstyr eller lagret informasjon på telefonen.

Dermed står Totalforsikring Pluss kundene igjen med et adskillig dårligere tilbud enn det de opprinnelig signerte seg opp på, til samme pris. Netcom begrunner endringene med at forsikringsordningen har påført selskapet større skadekostnader enn de hadde forventet, og at de istedenfor å øke månedsavgiften heller valgte å endre på vilkårene.

De nye forsikringsvilkårene trer i kraft fra 1. oktober.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen