Test

Nye former fra Sony Ericsson

Testresultater

Sony Ericsson Z520i

Totalinntrykk
Totalinntrykk score : 4
Prisklasse
Prisklasse score : 6
Menynavigering
Menynavigering score : 5
Brukervennlighet
Brukervennlighet score : 4
Design
Design score : 3

Testresultater

Sony Ericsson Z520i

Totalinntrykk
Totalinntrykk score : 4
Prisklasse
Prisklasse score : 6
Menynavigering
Menynavigering score : 5
Brukervennlighet
Brukervennlighet score : 4
Design
Design score : 3

 

En lysfontene

Rundt hele mobilen sitter det en rekke lysdioder som lyser godt opp når noen ringer eller sender deg en tekstmelding. Det fins 6 forskjellige effekter å velge mellom, og funksjonen kan også skrus helt av – heldigvis. Det blå lyset i tastene kan nemlig til tider være litt skarpt, men gjør tastene godt synlige og er ganske så stilig.

 

Gode taster

Tastene til Z520i er noen av de beste vi har vært borti fra Sony Ericsson på en god stund. De gir god respons, er passe store og sitter ganske tett. Dette i kombinasjon med at mobiltelefonen ligger godt i hånden, gjør SMS-tasting til en lek.

I tillegg kan du selvsagt sende MMS med denne krabaten. Mobilen har kamera, men bildekvaliteten er så som så, og egner seg best til å vises på mobilen. Som MMS-kamera er det dermed midt i blinken.

 

Doble skjermer

Z520i har to skjermer, den innvendige er en TFT-skjerm som viser 65000 farger mens den utvendige er av den enklere typen og viser bare 4096 farger. Den innvendige er klar og fin, mens den utvendige er litt blass sammenlignet med skjermer fra for eksempel Samsung.

 

Vil du se hvem du ringer så kan du legge til et bilde på kontaktene dine som vises både utvendig og innvendig på mobilen. Og du kan ha mange venner, telefonboken har i god Sony Ericsson stil plass til 500 kontakter med opp til 5 nummer på hver kontakt. I tillegg til bilde kan kontaktene dine få en egen lyseffekt og en talekommando som gjør at du kan ringe opp personen ved å si navnet inn i telefonen.

 

Mangler radio

I motsetning til de siste mobilene fra Sony Ericsson så mangler Z520i radio. Derimot har den MP3-støtte, men med bare ca 15 megabyte innebygd minne duger dessverre ikke det til noe mer enn 3-4 sanger. Dette er dermed en funksjon som er mer passende til å livne opp ringetonene dine.

 

Av andre underholdningsfunksjoner så kan vi nevne et ganske gøyalt The Sims-lignende spill kalt New York Nights. Her skal man styre en figur rundt i byen, skaffe seg venner og tjene penger.

 

Firebånd

Dette er Sony Ericsson sin første mobil som støtter GSM-850 i tillegg til de vanlige 900, 1800 og 1900 båndene. Dette gjør det mulig å bruke telefonen i alle land som har GSM-nett. Dessverre har telefonen verken EDGE eller 3G, så for å overføre data må du nøye deg med den tregere gprs standarden.

 

Z520i er utstyrt med bluetooth, noe som gjør overføring av filer til pc meget enkelt. Sammenkobling med trådløs håndfri gjøres også enkelt via en egen veiviser i telefonen.

 

Terningkast:

 4er

 

 

 

 

 Her kan du laste ned brukerhåndboken til Sony Ericsson Z520i

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen