Nye ForceWare-drivere fra NVIDIA

Den lange ventetiden på nye NVIDIA-drivere har ført mange brukere ut i beta-verdenen for første gang, og da kanskje spesielt de som har skaffet seg de nye GeForce 6800-kortene som ikke var støtte i de gamle driverne. NVIDIAs nye drivere datert 20 juli 2004 har i hvert fall støtte for GeForce 6800-kortene, og siden de forrige var datert 21. april 2004, kan man kanskje ogaå vente seg mange andre forbedringer.

De eneste nyhetene ser derimot ut til å være at driverne er testet med DirectX 9.0b for Windows WHQL, at de har den nevnte støtten for 6800-kortene og for PCX-kortene til NVIDIA. Hva angår nye egenskaper har NVIDIA lagt inn en ny QuickZoom-funksjon som zooomer inn på deskoppen etter en tastekombinasjon. Dette kan være spesielt kjekt for HTPC-er der brukerne ofte sitter et stykke unna skjermen.

Ellers er det en rekke bugfikser og andre løste problemer i driverne, som er dokumentert i drivernes Release Notes [PDF].

NVIDIA ForceWare 61.76:

 • For noen dager siden ble også driverne til nForce-hovedkortene fra NVIDIA oppdatert til 4,27. Disse introdserer de nye IDE- og Audio-driverne som tidligere var i "offentlig" beta, og kommer blant annet med det nye lyd-kontrollpanelet som erstatter NVMixer. I tillegg fikser de en del "generelle kompatibilitetsproblemer", i følge NVIDIA. Driverne kan lastes ned fra pekerne under:

  NVIDIA nForce Unified Driver 4,27

  (Kilde: NVIDIA)

 • Norges beste mobilabonnement

  Juni 2017

  Kåret av Tek-redaksjonen

  Jeg bruker lite data:

  Ice Mobil 1 GB


  Jeg bruker middels mye data:

  Telio Go 5 GB


  Jeg bruker mye data:

  Komplett Maxiflex 12 GB


  Jeg er superbruker:

  Komplett Megaflex 30 GB


  Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

  Forsiden akkurat nå

  Til toppen