Nye farger fra Nokia

Nokia er stolt over å kunne fortelle at selskapet nå har solgt sin mobiltelefon nummer 1 milliard.

Om vi skal tro Nokia, ble salg nummer én milliard gjort i Nigeria tidligere i sommer, og den utvalgte telefonen var en 1100-modell. Rekorden passer godt sammen med nyheten om at det nå finnes over 2 milliarder mobilabonnenter her i verden.

Flesteparten av mobiltelefonene finnene har solgt, er telefoner i det nedre prissjiktet. I anledning rekorden benytter Nokia sjansen til å lansere nettopp enda en ny modell i lavprisklassen. Modellen har fått navnet 2652, og er en oppgradering av kamskjellsmodellen 2650, som vi tidligere har testet.

Å kalle dette en ny modell er imidlertid en sannhet med modifikasjoner. Den eneste forskjellen mellom 2650 og den 'oppgraderte' versjonen, er fargen.

Mens 2650 har vært tilgjengelig i tre forskjellige ytre farger; sølv, rød og brun, kan du med 2652 velge mellom fargevariantene "Fleur" og "Cell". I tillegg skal tastemattene på de nye modellene komme i henholdsvis mørk grå og perlemorhvitt.

2650 og 2652 har en skjermoppløsning på 128 x 128 piksler, og kan vise 4096 farger. Videre har telefonene mål på 85 x 46 x 23 millimeter, og en vekt på 97 gram. Telefonenes taletid er 3 timer, og standby-tiden 300 timer.

Det mest - og kanskje eneste - særegne ved disse to telefonene, er det utvendige LED-lyset som varsler om innkommende SMS og anrop. Slik slipper du å åpne telefonen for å se om noen har sendt deg melding eller ringt til deg.

Nokia 2652 vil komme i butikkene i oktober, og vil ha en pris på knappe 800 kroner.

(Kilde: Nokia)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen