Nye budsjetthøyttalere fra Logitech


Logitechs nye X-530-system

Logitechs nye høyttalere er tiltenkt de som er bevisste på både stilen, lyden og lommeboken - og kommer i sett på to og fem høyttalere med subwoofer. Nytt av året er at Logitech har satset på doble diskantelementer, noe de tidligere forkastet på grunn av forvrengningen.

- Frequency Directed Dual Drivers er en splitter ny teknologi som gjør det mulig å tilby enestående lydkvalitet i høyttalere i prisklassen, sier Ketil Lindstrand, salgssjefen i Logitech Norge, - Etter en omfattende testfase tror vi at disse nye lydsystemene vil endre markedssituasjonen i denne kategorien.

- Det er en tydelig kvalitetsforskjell på høyttalere med denne teknologien og de uten, hevder han.

Tidligere har også Creative kommet med doble diskantelementer, men den gangen mente Logitech at dette bare skapte unødvendig forvrenging. "Frequency Directed Dual Drivers" er nå behørig patentert av selskapet, og skal gjøre av med både forvrengning og "lobing" - et fenomen som skaper nesten lydløse soner i rommet.Logitech X-230

Alle høyttalerne i den nye X-serien er svartlakkerte med blanke høyttalerelementer, som er beskyttet av et avtagbart filter. Det skal også være mulig å kjøpe et adapter for å koble dem til konsoller og DVD-spillere.

X-530-systemet med 5.1-oppsett får i tillegg en innebygget dynamisk, sanntids equalizer for å "maksimere styrken og minimalisere forvrengningen," ifølge Logitech. Settet gir 70 Watt RMS og har fått en veiledende prislapp på 749 kroner.

Logitech X-230 er på sin side et rimelig standard 2.1-system med 32 Watt RMS, som får en veiledende pris på 449 kroner.

De beste prisene finnes som vanlig i prisguiden, og er per i dag på 357 og 583 kroner for henholdsvis X-230 og x-530.

(Kilde: Logitech Norge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen